Microsoft Outlook 2003 instellen

Maakt u gebruik van een Mac of een recente versie van Outlook?
Kijkt u dan ook even naar de handleiding voor uw installatie op onze ondersteuningspagina.

Open Outlook en selecteer Extra. Klik op E-mailaccounts.

Selecteer E-mailaccounts in MS Outlook.

Selecteer Een nieuw e-mailaccount toevoegen

Voeg een nieuwe e-mailaccount toe.

Klik op Volgende.

Klik op volgende.

Selecteer IMAP en klik Next

Gebruik de IMAP server voor uw inkomende e-mail in MS Outlook.

Voer Uw naam en E-mailadresin.

Voer uw gebruikersinformatie in om de e-mailaccount in MS Outlook in te stellen.

Bij Inkomende mail server (IMAP) vult u imap.one.com in.
Bij uitgaande (SMTP) server vult u send.one.com in

Voer de IMAP en SMTP instellingen in voor uw e-mailaccount in MS Outlook.

Bij Inloggevens voert u het e-mail adres en wachtwoord in dat u hebt aangemaakt in het configuratiescherm
(Controleer Een nieuwe e-mailaccount aanmaken)

Voer het e-mailadres en wachtwoord van uw e-mailaccount in in MS Outlook.

Configuratie van de SMTP-server in Outlook

Klik op Meer instellingen.

Configuratie van de SMTP server in MS Outlook.

Selecteer Uitgaande server en daarna Mijn uitgaande server (SMTP) vereist verificatie. Klik op OK.

De uitgaande server vereist verificatie.

Klik op Volgende.

Klik op volgende.

Klik op Voltooien.

Voltooi het instellen van een e-mailaccount in Microsoft Outlook.

Kies Advanced. Bij Outgoing mail (SMTP) (uitgaande e-mail) vult u 465 in en selecteer This server requires an encrypted connection (SSL).

Bij Incoming mail (IMAP) (inkomende e-mail) vult u 993 in en selecteer This server requires an encrypted connection (SSL).

Het SMTP poortnummer in MS Outlook bij One.com is 2525.

Klik op OK.

Klik op OK om uw instellingen op te slaan.