Outlook Express instellen

Open Outlook Express en kies Tools. Klik Accounts....

Selecteer Accounts in Outlook Express.

Klik Add en kies Mail....

Voeg een e-mailaccount toe aan Outlook Express.

Voer uw Naam in. Deze wordt getoond als men een bericht van u ontvangt.).

Type de naam in die verschijnt als men een bericht van u ontvangt.

Voer uw E-mailadres in dat u heeft aangemaakt in het Configuratiescherm en klik op Next.

Voer het e-mailadres in.

Kies IMAP bij uw account type.

Bij incoming mail (IMAP), vult u imap.one.com in.

Bij SMTP server vult u send.one.com en klikt Next.

IMAP en SMTP servers instellen in Outlook Express.

Voer het e-mailadres en bijbehorende wachtwoord in dat u heeft aangemaakt in het Configuratiescherm en klik Next.

Voer het e-mailadres en wachtwoord in.

Klik Finish om de setup af te ronden.

Het instellen van uw e-mailaccount in Outlook Express is voltooid.

De SMTP server instellen in Outlook Express

Volg deze instructies, indien u de SMTP van One.com wilt gebruiken.

Kies de mail account uit de lijst en klik Properties.

Gebruik de volgende instellingen als u de SMTP server van One.com wilt gebruiken: send.one.com.

Kies de Servers tab.

Selecteer het Servers tabblad in Outlook Express.

Vink My server requires authentication aan, indien deze niet al is aangevinkt.

Vink het vakje voor server authenticatie aan.

Kies de Advanced tab.

Selecteer het tabblad Geavanceerd om het SMTP poortnummer te kunnen aanpassen.

Bij Outgoing mail (SMTP) (uitgaande e-mail) vult u 465 in en selecteer This server requires a secure connection (SSL). Bij Incoming mail (IMAP) (inkomende e-mail) vult u 993 in en selecteer SSL.

Klik OK.

Geef poort 2525 in voor de uitgaande server.