Microsoft Outlook 2007 instellen

Open Outlook en ga naar Extra. Klik op Account Settings

Stel Microsoft Outlook 2007 in met One.com.

Klik op New

Klik hier om de configuratie van de nieuwe account te starten.

Vink Manually configure server settings or additional server types

Stel handmatig de server instellingen in Outlook 2007 in.

Klik op Next

Ga verder met het instellen van de IMAP en SMTP servers voor de account.

Selecteer Internet-e-mail

Selecteer Internet e-mail.

Klik op Next

Invoeren van de naam en het e-mailadres.

Voer Your Name (Uw naam) en E-mail Address in.

Voer de gebruikersinformatie in in Outlook 2007.

Kies bij type account IMAP

Bij Incoming mail server vult u imap.one.com in. Bij Outgoing mail server vult u send.one.com in.

Configuratie van de inkomende IMAP server voor uw e-mailaccount.

Vul bij Logon Information (Aanmeldingsgegevens) het e-mail adress en het password in dat u heeft aangemaakt in het configuratiescherm

(Kijk bij Een nieuwe e-mailaccount aanmaken)

Het invoegen van het e-mailadres en wachtwoord zoals aangemaakt in het Configuratiescherm.

Configuratie van de SMTP-server in Outlook 2007

Klik op More Settings

Stel de uitgaande SMTP server voor uw e-mailaccount in.

Selecteer Outgoing Server en daarna My outgoing server (SMTP) requires authentication.

De SMTP server vereist authenticatie.

Klik op Advanced. Bij Incoming Server (IMAP) vult u 993 in en selecteer SSL. Bij Uitgaande server vult u 465 in en selecteer SSL.

Stel poort 2525 in voor de uitgaande Server.

Klik op Ok

Ga verder met de mail instellingen van Microsoft Outlook 2007.

Klik op Next

Verder gaan met het voltooien van uw mail account in outlook 2007.

Click Finish

Het instellen van Outlook 2007 is voltooid.