Opera Mail instellen

Klik op het tabblad Menu in Opera en selecteer Mail and Chat Accounts...

Klik Menu in Opera

Klik op Yes

Klik Ja

Selecteer Email en klik op Next (verder)

Selecteer E-mail

Vul de naam in die u wilt weergeven bij de ontvanger van uw e-mail. Vul daarna uw e-mailadres in, in dit voorbeeld name@example.com. Klik daarna op Next (verder)

Vul naam en e-mail in

Vul uw volledige e-mailadres in bij Login name en daaronder het wachtwoord wat u daarbij heeft aangemaakt in het Configuratiescherm
Selecteer IMAP.
Klik daarna op Next (verder)

Vul uw e-mailadres en wachtwoord in

Geef imap.one.com in bij Incoming server en selecteer Use secure connection (TLS).
Bij Outgoing server vult usend.one.com in en selecteer Use secure connection (TLS).
Klik daarna op Finish(gereed).

Inkomende server details ingeven

U bent nu bijna klaar. Klik op het tabblad Menu in Opera en selecteer Mail and Chat Accounts...

Klik Menu in Opera

Selecteer de account die u aan het instellen bent en klik op Edit... (Bewerken...)

Selecteer de account en klik Bewerken

Klik op het tabblad Servers

Klik op Servers

Bij Incoming IMAP server (inkomende e-mail) vult u 993 in. Voor Outgoing SMTP server (Uitgaande SMTP-server) moet het poortnummer 465 zijn. Authentication (Waarmerking) moet ingesteld worden op AUTH LOGIN
Klik OK en Close (sluiten) om het af te ronden.

Vul SMTP poort nummer 2525 in