Nokia/Symbian OS Mobiele Telefoons Instellen

Let op: Nieuwe Nokia telefoons gebruiken Windows Phone.
  1. Ga naar Messaging > Options > Settings > Email > Mailboxes.
  2. Als dit de eerste e-mailaccount is die u instelt op dit toestel, selecteert u Yes, om een nieuwe mailbox aan te maken.
    Als u al een andere account heeft ingesteld, selecteert u Optio en dan New mailbox.
  3. Klik op Start om de e-mail instellen wizard te starten.
  4. Selecteer IMAP4 en dan Next.
  5. Vul uw e-mailadres in bij gebruikersnaam en klik op Next.
  6. Vul imap.one.com in bij de e-mailserver en klik Next.
  7. Vul send.one.com in bij de uitgaande mailserver en selecteer Next.
  8. Selecteer Access Point (contact opnemen met uw GPRS provider) en dan Next.
  9. Vul een naam in voor het e-mailaccount.
  10. Selecteer uw mailbox in het e-mailbox instellingen scherm.
  11. Selecteer Connection settings en dan Incoming email.
  12. Vul het e-mailadres en het wachtwoord in, dat u heeft aangemaakt in het configuratiescherm bij e-mailbeheer.
  13. Kies poort 993
  14. KiesBack
  15. Kies Outgoing email.
  16. Vul het e-mailadres en het wachtwoord in.
  17. Kies poort 587 bij uitgaande mail (SMTP). SSL/TLS gebruiken: Ja.
  18. Kies Back om andere instellingen aan te passen.