Microsoft Outlook 2010 instellen

Open Outlook en ga naar File.

Open Outlook 2010 en ga naar Bestand

Klik op Add Account

Klik op Account toevoegen

Vink Manually configure server settings or additional server types

Klik op Next

Server handmatig instellen in Outlook

Selecteer Internet-e-mail

Klik op Next

Selecteer Internet E-mail

Voer Your Name (Uw naam) en E-mail Address in.

Kies bij type account IMAP

Bij Incoming mail server vult u imap.one.com in. Bij Outgoing mail server vult u send.one.com in.

Vul bij Logon Information (Aanmeldingsgegevens) het e-mail adress en het password in dat u heeft aangemaakt in het configuratiescherm

(Kijk bij Een nieuwe e-mailaccount aanmaken)

Configuratie van de SMTP-server in Outlook 2010

Klik op More Settings

gebruikersnaam en wachtwoord in

Selecteer Outgoing Server en daarna My outgoing server (SMTP) requires authentication.

Voor de SMTP-server is verificatie vereist

Klik op Advanced. Bij Incoming server (IMAP) (inkomende e-mailserver) vult u 993 in en selecteer SSL. Bij Outgoing server (SMTP) (uitgaande e-mailserver) vult u 465 in en selecteer SSL.

Klik op Ok

IMAP en SMTP instellen

Click Finish

U bent klaar met instellen