Uw mail instellen op iPhone (iOS 7)

Stel uw One.com e-mailaccount in op iPhones, Ipads of iPods met iOS 7.

Voeg uw e-mailaccount toe
Synchroniseer de mappen met de server.

Voeg uw e-mailaccount toe

Tik op Instellingen

Ga naar beneden en tik op E-mail, contacten, agenda’s

Tik op E-mail

Tik op Nieuwe account

Tik op Account Toevoegen op iPhone iOS 7.

Tik op Anders

Tik op Anders op iPhone iOS 7.

Selecteer Voeg mailaccount toe.

Tik op E-mail Account Toevoegen op iPhone iOS 7.

Voer uw Naam.

Voer uw E-mail bv. hello@example.com, waarbij example.com uw domein is bij One.com.

Wachtwoord is het wachtwoord dat u gekozen heeft voor uw e-mailaccount in het Configuratiescherm.

Voer een Beschrijving bv. hello@example.com.

Tik op Volgende.

Voer e-mail en wachtwoord in op iPhone iOS 7.

Selecteer de IMAP tab.

Selecteer de IMAP tab op iPhone iOS 7.

Voor Server inkomende post voer imap.one.com in als Hostnaam.

Voer uw volledige e-mailadres in als Gebruikersnaam bv. hello@example.com.

Voer het Wachtwoord in dat u in het Configuratiescherm heeft gekozen voor de e-mailaccount.

Instellingen voor inkomende mailserver op iPhone iOS 7.

Voor Server uitgaande post voer send.one.com in als Hostnaam.

Voer uw volledige e-mailadres in als Gebruikersnaam bv. hello@example.com.

Voer het Wachtwoord in dat u in het Configuratiescherm heeft gekozen voor de e-mailaccount.

Let erop dat u dit dient in te vullen, ook al staat er Optioneel bij het veld.

Tik op Volgende.

Instellingen voor uitgaande mailserver op iPhone iOS 7.

Tik op Opslaan.

Tik op opslaan op iPhone iOS 7.

Synchroniseer de mappen met de server.

De volgende stap is het synchroniseren van de Postbusinstellingen met de server, om ervoor te zorgen dat uw mails worden opgeslagen op het apparaat en op de server.

Tik op de mailaccount die u net heeft toegevoegd.

Tik op de account die u toevoegde op iPhone iOS 7.

Tik nogmaals op uw account.

Tik nogmaals op uw account op iPhone iOS 7.

Tik op Geavanceerd.

Tik op Geavanceerd op iPhone iOS 7.

Tik op Concepten en selecteer Drafts.

Tik op Verstuurd en selecteer Sent.

Tik op Verwijderd en selecteer Trash.

Om het instellen te voltooien tikt u op Account en Gereed.

Selecteer mappen op iPhone iOS 7.

Gefeliciteerd, u heeft uw One.com e-mailaccount succesvol ingesteld op uw iOS 7 apparaat.