Inloggen via webmail

Open www.one.com en kies Webmail

Selecteer webmail via de voorpagina van One.com.

Om in te loggen in de One.com Webmail voer in het bovenste deel van het log-inscherm het e-mailadres en wachtwoord in dat u heeft aangemaakt in het Configuratiescherm. Klik Inloggen.

inloggen op  One.com webmail met uw e-mailadres en wachtwoord.

Om ’One.com Webmail’ te gebruiken zult u pop-ups moeten toelaten van One.com. Om dit te doen in Internet Explorer kies het menu Tools -> Pop-up Blocker -> Pop-up Blocker Settings.

Voer One.com in en klik Add.

Pop-ups van One.com toestaan om webmail te gebruiken.

Let op: Andere programma’s zoals anti-virusprogramma’s of toolbars kunnen ook pop-ups blokkeren. Let hierop wanneer de webmail pop-up nog altijd wordt geblokkeerd.