Een Mobiele Telefoon Instellen

Als u een iPhone of een smartphone met Windows Phone of Symbian OS wilt instellen, ga dan naar onze specifieke handleidingen voor de betreffende operating systemen.
  1. In het menu van uw mobiele telefoon gaat u naar instellingen voor e-mailaccounts.
  2. In de daarvoor bestemde velden vult u uw email address in, en tevens het password dat u heeft aangemaakt in het configuratiescherm bij E-mailbeheer.
  3. Bij e-mail protocol kiest u IMAP (IMAP4)
  4. Gebruik de volgende informatie om de ingebouwde e-mailclient in uw mobiele telefoon in te stellen, zodat u e-mail kunt ontvangen en verzenden. Met example.com, wordt uw domein bedoeld dat gehost wordt bij One.com:
    • Gebruikersnaam/Accountnaam: mail@example.com
    • E-mailadres: mail@example.com
    • Bij inkomende server (IMAP) vult u imap.one.com in.
    • IMAP poort: 993
    • Bij uitgaande server (SMTP) vult u send.one.com in.
    • SMTP poort: 465
    • Use Authentication: Ja
    • SSL/TLS/STARTTLS gebruiken: Ja

Let op: Wanneer u uw e-mailaccount instelt op uw mobiele telefoon, moet u de accountgegevens handmatig invoeren. De automatische configuratie op uw telefoon zal hoogstwaarschijnlijk niet werken.