E-mail instellen op iPhone/iPad/iOS

Tik Settings en ga naar Mail, Contacts, Calendars.

Begin met het instellen van e-mail op uw iPhone of iPod Touch door op Instellingen te tikken.

Tik Add Account....

Tik Account Toevoegen

Tik Other.

Tik Anders.

Selecteer Add Mail Account.

Selecteer E-mail Account Toevoegen

Voer uw Name in.

Voer uw Email in, bijv. name@example.com, waarbij example.com uw eigen domein is gehost door One.com.

Password is het wachtwoord dat u voor deze e-mailaccount heeft ingesteld in het configuratiescherm van uw domein.

Voer een Description in, bijv. name@example.com.

Tik Next.

Voer uw naam

Selecteer de IMAP tab.

Selecteer de IMAP-tab.

Voer bij Incoming Mail Server imap.one.com in als Host Name.

Voer het volledige e-mailadres in bij User Name, bijv. name@example.com.

Voer het Password in dat u voor deze e-mailaccount heeft ingesteld in het configuratiescherm van uw domein.

Voer de gegevens in voor de inkomende e-mailserver.

Bij Outgoing Mail Server voert u send.one.com bij Host Name.

Voer het volledige e-mailadres in bij User Name, bijv. name@example.com.

Voer het Password in dat u voor deze e-mailaccount heeft ingesteld in het configuratiescherm van uw domein.

Let op! Ook al staat er bij het veld Optional, dan nog moet het ingevuld worden.

Voer de gegevens in voor de uitgaande e-mailserver.

Tik nogmaals op Save.

Tik nogmaals op Opslaan.

Tik op de e-mailaccount die u net heeft aangemaakt.

Tik op de zojuist aangemaakte e-mailaccount.

Tik op het Account veld.

Tik op het Account veld.

Tik SMTP in het Outgoing Mail Server veld.

Tik op SMTP in het veld voor de uitgaande server.

Tik send.one.com in het Primary Server veld.

Tik op de informatie in het Primaire server veld.

Voer send.one.com in bij Host Name.

Voer het volledige e-mailadres in bij User Name, bijv. name@example.com.

Voer uw Password in.

Use SSL moet op ON staan.

Authentification moet op Password staan.

Bij Server Port moet u poort 465 instellen. Om de gegevens te verifiëren tikt u Done en vervolgens Account.

Voer de gegevens voor de uitgaande e-mailserver nogmaals in.

Ga naar Use SSL bij Incoming Settings en zet dit op ON.

Zet Gebruik SSL op UIT.

Use SSL staat nu op ON.

Gebruik SSL staat op UIT.

De volgende stap is om de Mailbox Behaviors te synchroniseren met de server, zodat uw e-mails zowel op uw apparaat als op de server bewaard worden.

Tik Drafts Mailbox.

Synchroniseer Postbusgedrag.

Tik Drafts in het On the Server veld. Ga terug door op Advanced te tikken. Doe hetzelfde voor de andere postbussen; voor Sent Mailbox moet Sent in het On the server veld staan, en voor de Deleted Mailbox moet Trash in het On the server veld staan ingesteld.

Om het instellen af te ronden tikt u op Account en Done.

Tik Draft

Gefeliciteerd! U heeft nu uw One.com e-mailaccount met succes ingesteld op uw iOS apparaat.