Android Mobiele Telefoons Instellen

Open de e-mail app op uw telefoon en kies de optie nieuwe account instellen. Geef uw e-mailadres in en het wachtwoord dat u via het configuratiescherm heeft ingesteld voor dat e-mailadres. Klik daarna op Handmatig instellen.

Geef uw e-mailadres en wachtwoord in

Bij Protocol, selecteer IMAP
Email address Uw volledige e-mailadres
Username Uw volledige e-mailadres
Password: Het wachtwoord voor het e-mailadres
IMAP server: imap.one.com
Security Type: SSL
Server port: 993.
Klik daarna op Next.

Geef uw gebruikersnaam, wachtwoord en poortnummer in

Geef voor de instelling van de uitgaande mailserver de volgende informatie in.
Login required: Moet aangevinkt zijn
Username: Uw volledige e-mailadres
Password: Het wachtwoord voor het e-mailadres
SMTP server: send.one.com
Security Type: SSL
Server port: 465
Klik daarna opNext.

Geef de SMTP server, het poortnummer, de gebruikersnaam en het wachtwoord in

Geef een naam in voor de account. De accountnaam helpt u om deze e-mailaccount eenvoudig te herkennen wanneer u meerdere e-mailaccounts ingesteld heeft.
Geef uw naam in en klik op Finish setup om het instellen af te ronden.

Uw account werd nu ingesteld