Microsoft Outlook 2013 instellen

Open Outlook en kies File.

Open Outlook en kies Bestand

Click Add Account.

Kies Account Toevoegen

Kies Manual setup or additional server types en klik Next.

Kies handmatig instellen

Kies POP or IMAP en klik Next

Kies POP of IMAP

Voer Your Name en E-mail Address in. Kies IMAP als accountstype. Voor de Incoming mail server (IMAP), voer imap.one.com in. Voor de Outgoing mail server (SMTP), voer send.one.com in. Voer bij Logon Information het e-mail address en password in dat u in het configuratiescherm heeft aangemaakt. Klik op More Settings.

Voer naam en e-mail in

Kies Outgoing Server en vink My outgoing server (SMTP) requires authentication aan.

Kies Uitgaande Server

Kies Advanced. Voor Incoming server (IMAP) voer 993 in en kies SSL. Voor Outgoing server (SMTP) voer 465 in en kies SSL. Klik OK en vervolgens Next.

Kies Geavanceerd

Klik Close.

Klik Sluiten

U heeft nu u e-mailaccount ingesteld in Microsoft Outlook 2013. Klik Finish.

Klik Voltooien