MySQL wachtwoord

Om toegang te krijgen tot de geavanceerd instellingen, klik op dit icoon in het Configuratiescherm:

Ga naar Geavanceerd om het MySQL wachtwoord aan te passen.

MySQL

Het wachtwoord voor MYSQL moet anders zijn dan het wachtwoord voor de FTP account. Dit is om een zo goed mogelijke beveiliging van de bestanden en database te kunnen bereiken. Klik op Next om naar het scherm te gaan om het MYSQL wachtwoord aan te passen.

Ga verder naar het formulier voor het veranderen van uw MySQL wachtwoord.

Voer het nieuwe wachtwoord in bij new password en bevestig dit in het onderstaande veld; klik daarna Save om het MYSQL wachtwoord aan te passen.

Geef twee maal het nieuwe MySQL wachtwoord in en bevestig het wachtwoord.

Opmerking: het kan tot 15 minuten duren voordat het nieuwe wachtwoord werkt.