Update uw MySQL-wachtwoord

Voor toegang tot de instellingen voor MySQL, klikt u op het MySQL icoon in uw Configuratiescherm.

Ga naar Geavanceerd om het MySQL wachtwoord aan te passen.

Maak een uniek wachtwoord aan.

Uw wachtwoord voor MySQL moet verschillen van uw FTP-wachtwoord. Op deze manier zijn uw bestanden en database optimaal beveiligd. Door te klikken op Wachtwoord wijzigen kunt u uw MySQL wachtwoord wijzigen.

Ga verder naar het formulier voor het veranderen van uw MySQL wachtwoord.

Voer het nieuwe wachtwoord in bij new password en bevestig dit in het onderstaande veld; klik daarna Save om het MYSQL wachtwoord aan te passen.

Geef twee maal het nieuwe MySQL wachtwoord in en bevestig het wachtwoord.

Opmerking: het kan tot 15 minuten duren voordat het nieuwe wachtwoord werkt.