Logbestanden

Om toegang te krijgen tot de geavanceerde instellingen, klik op dit icoon in het Configuratiescherm:

U heeft toegang tot de geavanceerde instellingen via het Configuratiescherm.

Logfiles

Na het klikken op de Download knop, verschijnt een lijst met alle logbestanden. Klik op het gewenste bestand om het te downloaden. Er zijn 2 typen gecomprimeerde bestanden, gz bestanden en bz2 bestanden. Gz bestanden worden automatisch gedecomprimeerd wanneer ze op de lokale computer worden opgeslagen, bz2 bestanden moeten met een speciaal programma worden gedecomprimeerd. In deze logbestanden kan bezoekersinformatie (IP-addressen, bestandsnamen, tijd van bezoek en meer) worden teruggevonden. Dit is de informatie die gebruikt wordt om de statistieken te genereren.

Wanneer u klikt op de Download-knop ziet u een lijst van al uw logbestanden. Klik op elk van de gecomprimeerde bestanden om het logbestand te downloaden.