Gebruik van Bix Apps voor iPhone & iPad

Wij hebben de Bix applicatie geupdate. U kunt de handleidingen hiervoor vinden onder:

De Bix op iPhone gebruiken
De Bix op iPad gebruiken

Systeemvereisten

iPhone, iPad of iPod Touch.
iOS v3.0 of hoger voor iPad en iOS v3.2 voor iPhone/iPod.
Eenvoudig uw bestanden synchroniseren

Eenvoudig synchronsiseren naar Favorieten op het apparaat

De One.com app zal automatisch bestanden synchroniseren wanneer u ze als Favourites kenmerkt. Zodra een bestand de status Favourites krijgt, heeft u altijd toegang tot het bestand, ook als u geen verbinding heeft met het internet.

Bestanden toevoegen aan Favorieten

Voeg het bestand toe aan de Favourites door op het stericoon rechtsbovenin te klikken.
Hiermee slaat u het bestand op naar uw iPhone of iPod Touch om het offline te bekijken.

Zodra een bestand is toegevoegd aan Favourites is dit zichtbaar aan het favorietenicoon, waarmee het bestand gelabeled is. U kunt de status wijzigen door het stericoon te selecteren of te deselecteren.

Update uw favorieten

Update uw Favorieten naar de laatste versie

Elke wijziging zal automatisch geüpdatet worden in Favourites afhankelijk van de de synchronisatievoorkeuren die u heeft ingesteld.
Een knipperende groene ster linksonderaan het bestand geeft automatische synchronisatie aan.

Muziekoplossingen

iPhone muziek afspelen of downloaden

De app zal automatisch alle muziek- en videobestanden van de Bix filteren en in verschillende secties van het tabblad Music plaatsen, afhankelijk van de verschillende categorieën bestanden.

Cloud Drive - iPhone muziek

iPhone

Cloud Drive app - iPad muziek

iPad

Klik op een categorie om de bestanden te bekijken.

U kunt een nummer afspelen door rechtstreeks op het nummer zelf te tikken. U kunt alle bestanden afspelen door op de knop Play te tikken.
Aangepaste muziekafspeler
U kunt een nummer downloaden door op de blauwe download knop te tikken. Een groene cirkel geeft aan dat het bestand al gedownload is.
U kunt door verschillende secties navigeren, zoals Album, Nummers, etc.

Afbeeldingen

iPad afbeeldingen
iPhone afbeeldingen

Het tabblad Pictures is meer dan alleen een geschikte locatie om uw foto’s te tonen. De app filtert automatisch alle afbeeldingsbestanden op uw Bix en plaatst deze onder het tabblad Afbeeldingen.

iPhone

Afbeelding tonen

iPad

U kunt de afbeeldingsminiaturen in een raster tonen door op het album Image te tikken.

Tik op het camera-icoon om foto’s/video’s (op) te nemen en ze naar het huidige album te uploaden.
Tik op het fotoalbum icoon om foto’s/video’s te uploaden.

Ondersteunde Bestanden

Supported audio and video file formats

Bestandsformaat Bestandsextensie
MPEG-1, layer 3 .mp3
WAV .wav
AIFF .aif, .aiff
MPEG-2 of MPEG-4 ADTS .aac
MPEG-4 .m4a, .mp4
H.264 Baseline Profile Level 3.0 video, up to 640 x 480 at 30 fps. (Het Baseline profile ondersteund geen B frames.) MPEG-4 Part 2 video (Simple Profile) .mov, .mp4, .mpv, .3gp

Supported image file formats

Format Bestandsextenties
Tagged Image File Format (TIFF) .tiff, .tif
Joint Photographic Experts Group (JPEG) .jpg, .jpeg
Graphic Interchange Format (GIF) .gif
Portable Network Graphic (PNG) .png
Windows Bitmap Format (DIB) .bmp, .BMPf
Windows Icon Format .ico
Windows Cursor .cur
XWindow bitmap .xbm
Import vanaf derden

Importeer/Exporteer Bestanden

De One.com app ondersteunt alleen het bewerken van tekstbestanden. Om andere bestanden te bewerken moet de gebruiker deze naar een app van derden exporteren en na bewerking terug importeren.

Importeren vanaf een app van derden

Exporteer in Cloud Drive app

Volg de volgende stappen om te importeren:

Open het bestand in de app van derden
Exporteer het document naar One.com. De One.com app toont een waarschuwingsbericht en het bestand zal toegevoegd worden aan de lijst Imported Files.
De app van One.com ondersteunt alleen het bewerken van tekstbestanden. Om andere bestandstypen te bewerken dient u deze te exporteren naar een app van derden. Nadat u het bewerkt heeft dient u het opnieuw te importeren in de app van One.com.
Importeer bestanden
Geïmporteerde bestanden kunnen ook geüpload worden naar de Bix.

Om een Favoriet bestand te updaten met een geïmporteerd bestand:

Tik op de blauwe cirkelpijl van één van de geïmporteerde bestanden.
De app zal dan naar Favorieten navigeren, en het bestand vervangen.
Vervang bestanden

Hoe exporteert men bestanden naar een programma van derden

Open eender welk documentbestand vanuit het tabblad Favorieten/Importeer Bestanden.

Tik op het exporticoon.
Dit geeft een lijst van alle apps van derden geïnstalleerd op het apparaat die het bestand kan openen.

Delen van Bestanden

U kunt een bestand delen door een link naar het bestand aan te maken, die u dan kunt e-mailen of in instant messages, SMS-berichten, of een ander van uw favoriete toepassingen kunt invoegen.

Gedeelde link

Hoe bestanden te delen

Navigeer naar het tabblad Alle Bestanden/Favorieten.
Geef het bestand dat u wilt delen weer door op het bestand te tikken.
Tik op het i-icoon rechtsbovenaan de pagina.
Tik op de knop Share.
Tik op de knop Email of selecteer Kopieer naar Klembord om de link in een andere app te plakken.
Voer het e-mailadres van de ontvanger in.
Tik op Klaar.
Weergeven - Delen - Hernoemen

Telefooninstellingen

Synchronisatie-instellingen

Synchronisatie-instellingen

Het synchronisatiemechanisme houdt uw data altijd actueel op uw aparaat. De synchronisatie-instellingen kunnen ingesteld worden van ofwel de client zijde of de server zijde. De synchronisatie kan geconfigureerd worden om ofwel WiFi Synchronisatie ofwel Geplande Synchronisatie te gebruiken, alsook een tijdsbestek van twee tot tien minuten. Wanneer u WiFi Synchronisatie inschakelt wordt Geplande Synchronisatie automatisch uitgeschakeld.

Client of server

Voor de makkelijke synchronisatie-instellingen, navigeert u naar Instellingen en vervolgens naar Synchronisatie Instellingen

Cache-instellingen

Een cachingmechanisme verbetert de prestatie door een gespecificeerde hoeveelheid data op uw aparaat op te slaan. U kunt Bestandscache en Mediacache configureren, gebaseerd op de opslagcapaciteit van uw aparaat.

Voor de cacheconfiguratie navigeert u naar Instellingen, vervolgens naar Cache-instellingen en daarna naar Bestandscache/Mediacache om de waarde in te stellen.

Wachtwoordcode

Invoeren wachtwoordcode

De Wachtwoordcode beveiligt uw One.com app door u om een viercijferige wachtwoordcode te vragen tijdens het opstarten van de app.

Voor de wacthwoordcodeconfiguratie navigeert u naar Instellingen en vervolgends naar Wachtwoordcode Slot, waar u een viercijferige wachtwoordcode invoert.

Verwijder alle Bix bestanden van uw aparaat

U kunt uw accountgegevens opschonen door te navigeren naar Instellingen.

Navigeer naar Instellingen
Verwijder account
Tik Remove my account from device.

Hiermee zullen alle bestanden verwijderd worden die gedownload zijn van uw account naar dit apparaat.