Een Bix gebruiker aanmaken

Log in op het configuratiescherm van uw domein en selecteer Bix.

Log in op het Configuratiescherm

Klik op Create drive.

Klik op de knop om een Cloud Drive aan te maken

Kies een naam voor uw drive in het Enter the name of this drive veld.

Kies een naam voor de Cloud Drive

Als dit uw eerste drive is, moet u ook een nieuwe gebruiker aanmaken. Vul de naam, het e-mailadres en het wachtwoord in bij Gebruikersgegevens. U heeft deze gegevens later nodig om in te loggen op uw Bix.

U kunt een reeds bestaande Bix gebruiker toevoegen door Add existing user te selecteren en een naam uit de lijst te kiezen.

Voer een naam

Klik Create.

Klik op Aanmaken