Abonnement updaten

Om toegang te krijgen tot de abonnementsgegevens, klik op dit icoon in het Configuratiescherm:

Ga naar Abonnement in het Configuratiescherm van uw webruimte.

Betaling

Credit card: Deze optie betekent, dat als het abonnement vernieuwd is, er een e-mail wordt verstuurd met daarin een link naar de factuur en een link naar een betalingssite.

Bankopdracht: Deze optie betekent, dat als het abonnement vernieuwd is, er een e-mail wordt gestuurd met daarin een link naar de factuur en de betalingsgevens.

Het is alleen mogelijk om met een bankoverschrijving te betalen in Nederland, België, Denemarken, Zweden, Noorwegen, Duitsland en Frankrijk.

Acceptgiro (Betalingsformulier): Wanneer de order is vernieuwd, betekent dit dat de factuur per post zal worden ontvangen met daarbij een acceptgiro.

Let er op dat er administratiekosten van 15 DKK / 20 SEK exclusief BTW worden berekend wanneer per acceptgiro wil worden betaald. Deze betalingsmogelijkheid is alleen beschikbaar in Denemarken en Zweden.

Kies de gewenste betalingsvorm en klik op Updaten. Dit zal zijn doorgevoerd als het abonnement vernieuwd wordt.

Kies de manier waarop u wilt betalen.

Upgraden

Het is mogelijk om op elk gewenst moment de webruimte te vergroten. De vergroting kost niets, behalve de hogere kosten voor de grotere webruimte. De totale kosten zijn het verschil tussen de 2 soorten webruimte.

Selecteer de gewenste webruimte en klik Volgende.

Upgrade uw abonnement naar een abonnement met een grotere webruimte.

De factuur toont de totale kosten, nadat de rest van de abonnementsperiode is verrekend.

Laat de abonnementsfactuur zien met daarop de totale kosten.

Voer de naam kaarthouder en kaartnummer in, kies kaarttype, vervaldatum en voer de Veiligheidscode in, en klik Kopen.

Voer uw betaalgegevens in.

De webruimte is nu vergroot.

Indien een upgrade uitgevoerd moet worden via een betaling per bankopdracht, dan is ontvangst bij ons van een schriftelijke verklaring vereist, met daarin het verzoek om de webruimte te vergroten. Geef duidelijk de domeinnaam aan, bestelnummer en handtekening.

Downgraden

Om de veranderingen door te kunnen voeren, moet de downgrade tenminste 60 dagen voor het vernieuwen van het abonnement gedaan worden. Indien na deze ’deadline’ een downgrade wordt doorgevoerd, worden de veranderingen pas weer op de nieuwe factuur doorgevoerd en moet nog altijd het oude bedrag voldaan worden in de huidige periode.

Kies de gewenste grootte van webruimte in het menu en klik Volgende. De webruimte is nu verkleind.

Indien gekozen wordt voor een downgrade, zal er geen terugbetaling plaatsvinden. De volgende factuur zal de prijs voor de nieuwe grootte tonen. De downgrade wordt direct doorgevoerd.

Downgrade uw abonnement naar een abonnement met een kleinere webruimte.

Facturen

Alle facturen worden getoond met het te betalen bedrag, vervaldatum, en of deze wel of niet al betaald is. Klik op het factuurnummer om de factuur te openen. Er is een up-to-date PDF lezer benodigd om de factuur te kunnen lezen. U kunt hier bijvoorbeeld Adobe Reader voor gebruiken.

Alle facturen staan onder elkaar met het openstaande bedrag en de vervaldatum.

Het is niet mogelijk om de valutavorm van de factuur aan te passen.

Het is altijd mogelijk om de facturen via het Configuratiescherm te voldoen, door te klikken op de Betalen knop, bovenaan de pagina.

De betaling kan via het Configuratiescherm gedaan worden.

Voer de naam kaarthouder en kaartnummer in, kies kaarttype, vervaldatum en geef de Veiligheidscode in en klik Bevestig. De factuur wordt dan betaald.

Voer uw betaalgegevens in.