Hoe deel ik in Bix voor Windows?

Met Bix kunt u bestanden of mappen delen via Bix. U kunt een link genereren naar elk bestand wat u wilt delen, en gemakkelijk de link naar degene waarmee u wilt delen sturen.

Delen van bestanden en mappen op een Windows PC:

1. Vind het bestand of de map die u wilt delen op uw computer, en zorg dat het bestand of de map is gesynched naar Bix.
  2. Klik rechts op het bestand of de map, en kies onder Bix Deel als Link.
  3. Kies het aantal dagen, uren of weken dat u de map wilt delen.
    Als u wilt, kunt u dit later wijzigen.
  4. Klik op Aanmaken.
    Een link naar het bestand of de map is nu aangemaakt.
  5. Klik op Kopieer om de link naar uw klembord te kopieren, of in een ander programma te plakken.
  6. Klik op Email, en vul de benodigde velden in om het via email te versturen.
  7. Klik op Verzend om de email te verzenden.