Wat is het verschil tussen betaald en gratis?

Een webhostingpakket bij One.com bevat:

• een webruimte (15GB tot 2.000GB)
  • uw eigen domein
  • e-mailhosting

Daarnaast krijgt u toegang tot al onze functies:
Bix, Web Editor, galerij, blog, FTP, PHP, MySQL, en meer.

Daarnaast kunt u met een betaald pakket zoveel drives met verschillende gebruikers aanmaken als u wilt.

Wanneer u een gratis Bix gebruikt, heeft u toegang tot een beperkte versie:
U krijgt Bix met 16 GB ruimte. U heeft geen toegang tot de andere functies die zijn inbegrepen in het webhostingpakket bij One.com.

U vindt meer informatie over het referral programma op deze pagina: One.com's Referral Programma

Wat is het One.com Referral Programma?
Hoeveel bonusruimte kan ik verdienen?
Hoe verwijs ik een vriend?