Wat is Exchange Active Sync?

Exchange Active Sync (EAS) is een protocol dat wordt gebruikt om mails, contacten en kalenders te synchroniseren. Bij One.com kunt u Exchange Active Sync gebruiken op uw iPhone, iPad en Android apparaten.

Let op: Exchange Active Sync wordt momenteel niet ondersteund in e-mailprogramma's op uw computer. Dit betekent dat u dit protocol niet kunt gebruiken in desktop versies van Outlook, Thunderbird, Mail OSX, etc.

Exchange Active Sync kan geblokkeerd worden door sommige providers in bepaalde landen (bijvoorbeeld in de V.A.E).
  1. Neem uw iPhone, iPad of Android apparaat
  2. Ga naar het instellen van nieuwe e-mailaccounts
  3. Voer de logingegevens in
  4. Selecteer de tijdsperiode dat u wilt synchroniseren

En u bent klaar om te beginnen!

Gebruikersnaam: is hetzelfde als het volledige e-mailadres dat u heeft ingesteld via het Configuratiescherm.

Wachtwoord: is het wachtwoord dat u geselecteerd heeft voor de e-mailaccount toen u dit instelde via het Configuratiescherm.

Server: m.one.com

Heeft u meer hulp nodig?

Bekijk deze handleidingen voor uitgebreide informatie over het instellen op de iPhone en Android:

Exchange Active Sync gebruiken op iPhone
Exchange Active Sync op Android gebruiken