Wat is Bix?

Bix is de nieuwe en eenvoudige manier om uw gegevens op te slaan, te bewerken en te delen met anderen. Momenteel staan uw gegevens wellicht verspreid over verschillende locaties op uw computers en op uw iPhone, iPad of Android telefoon. Met Bix kunt u alle informatie verzamelen binnen één oplossing waar u onbeperkt toegang tot heeft.

Zodra u een bestand op uw computer toevoegt, wijzigt of verwijdert, wordt dit door Bix gedetecteerd, en worden uw online bestanden direct bijgewerkt. Met uw bestanden veilig opgeslagen in de cloud heeft altijd een back-up van uw bestanden voorhanden. Als uw computer vastloopt kunt u eenvoudig kopieën van uw bestanden, foto's, muziek of video's downloaden, rechtstreeks van de Bix.

Als u meerdere computers heeft kunt u belangrijke mappen op uw verschillende computers synchroniseren. Zo heeft u altijd de laatste versie bij de hand, ongeacht welke computer u gebruikt.

Er is geen limiet op het aantal mappen of de grootte van de gegevens die kunnen worden gesynchroniseerd en gebackupt met Bix.

Bix kan gebruikt worden voor:

Online back-up en real-time bescherming van uw gegevens
Synchronisatie en verzamelen van gegevens op één plaats
Delen van documenten, films en foto's
Streamen van muziek naar uw mobiele toestel
Toegang tot al uw gegevens op één plaats
Mobiel toegang onderweg met applicaties voor iPhone, iPad en Android telefoons
Beveiliging van uw gegevens met versleuteling en wachtwoord bescherming
Herstellen naar eerdere versies van documenten, zelfs wanneer u deze per ongeluk verwijderd heeft