Wat betekent de foutmelding in Bix?

De foutmeldingen geven aan dat er iets mis is met de setup van de computer of dat de computer geen verbinding kan maken met Bix.

1. Bekijk het log voor details:

Indien een foutmelding aangeeft dat u het log moet bekijken, kunt u daar eventueel informatie vinden over het probleem of u kunt de informatie in het log doorgeven aan een supportmedewerker. Zij zullen hun best doen om u zo goed mogelijk te helpen. Om het log te bekijken heeft doet u het volgende:

1. Klik met de rechtermuisknop op het Bix icoon in de systeembalk (staat naast de klok).
  2. Klik op Instellingen in het dialoogvenster.
  3. Klik op Log in het menu aan de linkerkant.

2. Dingen die u kunt controleren voordat u contact opneemt met de support:

1. Zorg er voor dat u .NET framework geinstalleerd heeft en dat uw computer aan de systeemvereisten voldoet. U kunt de systeemvereisten voor de Bix applicatie voor Windows hier vinden.
  2. Zorg er voor dat u de nieuwste versie heeft geinstalleerd van de Windows Bix applicatie.
  3. Controleer of uw firewall en antivirusprogramma Bix niet blokkeren.
  4. Controleer of u verbinding kan maken met Bix via de File Manager op de volgende pagina: https://login.one.com/cd.

3. Neem contact op met One.com Support:

U kunt contact opnemen met de support via de ingebouwde Ondersteunings-functie in de Windows applicatie voor Bix of door een e-mail te sturen naar of te chatten met één van onze supports via onze website:
https://www.one.com/nl/ondersteuning.

Tip:
Wanneer u contact opneemt met één van onze supporters zou het handig zijn indien u een gedetailleerde omschrijving geeft van uw probleem. Het is meestal een goed idee om een printscreen bij te voegen van de foutmelding en informatie over welke versie van Windows u heeft. Onze supporters kunnen vragen om de logbestanden bij te voegen van Bix om het probleem op te kunnen lossen.