Hoe verwijs ik een vriend?

Heeft u een One.com webhostingpakket?
Als u een klant met een webhostingpakket bent, vindt u het referral programma in het Configuratiescherm van uw domein. In het Configuratiescherm kunt u de referral link aan uw vrienden mailen, of deze delen via Facebook en Twitter.

Heeft u gratis Bix?
Als u de gratis Bix heeft, krijgt u toegang tot het referral systeem via de File Manager. Klik op Krijg gratis ruimte! om uw referral link te versturen via e-mail of te delen op Facebook en Twitter.

U vindt meer informatie over het referral programma op deze pagina: One.com's Referral Programma

Wat is het One.com Referral Programma?
Wat is het verschil tussen een betaald webhostingpakket en de gratis Bix?
Hoeveel bonusruimte kan ik verdienen?