Hoe verwijder ik oude bestandsversies in Bix?

Bix slaat automatisch kopieƫn van uw bestanden op. Om schijfruimte vrij te maken, op zowel uw webruimte als Bix, kunt u deze oude bestandsversies verwijderen.

1. Open uw browser
  2. Ga naar https://login.one.com/cd
  3. Log in op Bix waar de oude bestandsversies staan
  4. Als u meerdere drives heeft, zorg er dan voor dat u de juiste heeft geselecteerd in het dropdownmenu
  5. Klik op Oude bestandsversies
  6. Selecteer de bestanden waar u de oude bestandsversies van wilt verwijderen
  7. Klik op Verwijder alle oude bestandsversies in het menu aan de rechterkant
  8. Als u gevraagd wordt of u de oude bestandsversies van de geselecteerde bestanden wilt verwijderen, klikt u op OK
Let op: De oude bestandsversies zijn nu permanent verwijderd en kunnen door geen enkele Bix applicatie teruggehaald worden.