Home Handleidingen & FAQ

Hoe verwijder ik een drive?

Houd er rekening mee dat alle bestanden en mappen die op de drive staan verwijderd zullen worden wanneer u een drive verwijderd en dat alle gegevens volledig verloren zijn. Dit betekent dat alle historische gegevens weg zullen zijn en dat uw gegevens op de drive niet teruggeplaatst kunnen worden. Zorg ervoor dat u een kopie van de bestanden die u wilt behouden heeft opgeslagen op uw computer.

Om een drive te verwijderen dient u de volgende stappen uit te voeren:

  1. Log in op het One.com Configuratiescherm voor de webruimte waarop uw drive staat.
  2. U dient ook de Bix Windows app te sluiten als die nog steeds actief is.
  3. Selecteer Bewerken naast de naam van de drive die u wilt verwijderen en...
  4. Klik op Drive verwijderen.
  5. Bevestig het verwijderen van de drive door het wachtwoord van het One.com Configuratiescherm in te geven (niet het wachtwoord van uw Bix gebruiker).