Hoe verwijder ik Bix van mijn Mac?

U kunt de Bix-software voor Mac verwijderen, door de Bix Uninstaller te downloaden en uit te voeren.

De Bix Uninstaller kan gedownload worden vanaf de volgende link:
http://www.one.com/appfiles/OneComCloudDriveMacUninstaller.zip

Doorloop de volgende stappen na het bestand te hebben gedownload:

1. Zoek naar het bestand op uw computer, bijvoorbeeld in de Downloads-map
  2. Pak de software in het zip-bestand uit, door te dubbelklikken op het bestand.
  3. Open de Bix Uninstaller door te dubbelklikken en te bevestigen dat u de Bix-software wilt verwijderen, door Ja te klikken.
  4. De Uninstaller zal starten en u vragen de verwijdering van de Bix-software te bevestigen door uw wachtwoord in te voeren.
  5. Zodra het verwijderingsproces klaar is, krijgt u hier een bevestiging van.
  6. U kunt nu de Bix Uninstaller van uw computer verwijderen, door de Uninstaller naar de Prullenbak te slepen.