Hoe verhuis ik mijn .se domein naar One.com?

1. Voer uw domeinnaam in, in het invulvakje rechtsboven op onze website.

Om een bestaand .se domein te verhuizen voert u de domeinnaam in, in het invulvakje rechtsboven op onze website. Klik op 'Zoeken" en dan op "Ja, dit is mijn domein". Rond de bestelling af door de volgende stappen te volgen in de handleiding.

2. Activeer de webruimte

Wanneer de bestelling is voltooid, ontvangt u een orderbevestiging via e-mail. In deze e-mail zijn er twee links, een voor uw factuur en een andere voor de activatie pagina. Om uw .se domeinnaam over te dragen aan ons, moet u de webruimte activeren door de SMS-code op de activatie pagina in te typen of door het domeinformulier op te sturen.

U kunt het ondertekende domein formulier per fax, post of bijgevoegd als een digitale scan per e-mail sturen naar One.com (sales@nl.one.com). Verder moet u een Auth-ID aanvragen bij uw huidige provider en deze via de link in de bevestigings e-mail invoeren.

3. Maak uw e-mailaccounts aan en upload uw website

Zodra u de inloggegevens ontvangen heeft kunt u inloggen op het Configuratiescherm en uw e-mailadressen aanmaken op onze server. Deze kunnen namelijk niet automatisch verhuisd worden, u moet deze dus aanmaken via het Configuratiescherm. U kunt uw bestanden via FTP uploaden naar uw webruimte bij One.com. Uw website kunt u bereiken op onze server nadat het domein is verhuisd.

4. Zeg het abonnement voor uw oude webruimte op

Vergeet niet het abonnement bij uw vorige provider op te zeggen.