Hoe verhuis ik mijn .de domein naar One.com?

1. Voer uw domeinnaam in, in het invulvakje rechtsboven op onze website.

Om een bestaand .de domein te verhuizen voert u de domeinnaam in, in het invulvakje rechtsboven op onze website. Klik op 'Zoeken" en dan op "Ja, dit is mijn domein". Rond de bestelling af door de volgende stappen te volgen in de handleiding.

2. Activeer de webruimte

Nadat een bestelling is gactiveerd ontvangt u een bevestiging van de bestelling via e-mail. In deze e-mail staan twee links, één naar uw factuur en de ander naar de activeringspagina. Om uw .de domein te verhuizen naar ons, moet u de webruimte activeren door de ontvangen SMS-code in te voeren op de activeringspagina of door ons een domeinformulier te sturen.

U kunt het ondertekend domeinformulier naar One.com faxen, via de post versturen of als gescande bijlage versturen via e-mail (sales@one.com). U moet daarnaast ook even een Auth-ID aanvragen via de vorige provider en deze invoeren via de link in de bevestiging van de bestelling.

3. Maak uw e-mailaccounts aan en upload uw website

Zodra u de inloggegevens ontvangen heeft kunt u inloggen op het Configuratiescherm en uw e-mailadressen aanmaken op onze server. Deze kunnen namelijk niet automatisch verhuisd worden, u moet deze dus aanmaken via het Configuratiescherm. U kunt uw bestanden via FTP uploaden naar uw webruimte bij One.com. Uw website kunt u bereiken op onze server nadat het domein is verhuisd.

4. Zeg het abonnement voor uw oude webruimte op

Vergeet niet het abonnement bij uw vorige provider op te zeggen.