Hoe verander ik de bewaartijd van de Bix?

Standaard staat de bewaartijd op 365 dagen. U kunt de bewaartijd veranderen via het Configuratiescherm.

1. Log in op uw Configuratiescherm
  2. Klik op Bix
  3. Klik op Bewerken/info voor de Bix die u wilt veranderen
  4. Klik op Wijzig, naast het aantal dagen
  5. Geef een nieuw aantal in voor Bewaartijd
  6. Klik op Opslaan

Oude bestandsversies nemen schijfruimte in op uw webruimte. U kunt schijfruimte vrij maken door een kortere bewaartijd te selecteren. De bewaartijd moet tussen de 30 en 720 dagen zijn.

Let op: Het selecteren van een kortere bewaartijd zal alle oude bestandsversies van voor de bewaartijd verwijderen. Het kan uiterlijk een week duren voordat het schijfgebruik is geupdate in uw Configuratiescherm