Hoe upload ik video's naar de Galerij?

1. Open uw Galerij in uw browser, door het webadres van de Galerij in te voeren,
    of door op de galerijnaam te klikken onder Galerij in uw Configuratiescherm.
  2. Klik op Log in en voer uw gegevens in op in te loggen op uw Galerij.
  3. Open het album waar u de video in wilt plaatsen
  4. Klik op Video toevoegen en kies de video die u wilt toevoegen,
    of sleep de video die u wilt toevoegen van uw computer naar het album.
  5. Wacht tot de video is gecodeerd.
  6. Als u klaar bent met video's uploaden, scrolt u naar beneden, en klikt u op Opslaan om de wijzigingen op te slaan.
Ondersteunde bestandsformaten: .avi, .flv, .wmv, .mov, .mp4, .m4v, .ogg, .3gp, .3g2, .mpeg, .rmvb
Maximum bestandsgrootte: 1 GB