Hoe upload ik bestanden in de File Manager?

U kunt direct toegang krijgen tot de Bix File Manager vanuit uw browser door op Bix te klikken in het bovenste menu op www.one.com.

1. Log in met de gebruiker die aangemaakt werd voor Bix.
  2. Als u bestanden wilt uploaden naar een nieuwe map, maak dan een map aan door op de knop Nieuwe map te klikken in het bovenste menu. Om een bestand te uploaden naar een map die al bestaat op Bix dubbelklikt u op de gewenste map om toegang te krijgen tot de bestanden.
  3. Selecteer Upload in het bovenste menu van de File Manager om bestanden te uploaden. U zult in het dialoogvenster alle bestanden en mappen te zien krijgen op uw computer.
  4. Markeer het bestand dat u wilt uploaden en klik op Open.

Het bestand zal nu geĆ¼pload worden naar uw drive en gesynchroniseerd worden met de apparaten (bv. mobiele telefoon, pc etc.) die u verbonden heeft met deze drive.