Hoe synchroniseer ik een map op mijn computer?

Zorg ervoor dat de Bix Windows applicatie actief is op uw computer en gebruik een van de volgende opties om uw map te synchroniseren:

Opties om mappen te synchroniseren op uw computer:

Klik met uw rechtermuisknop op de map die op uw computer staat. In het menu dat verschijnt klikt u dan op "Bix" en selecteert u "Voeg toe aan synchronisatie".
Klik op de knop "Voeg map toe aan synchronisatie" vanuit de Windows applicatie.
Sleep het bestand of de map van uw PC naar de Windows applicatie.

De map zal dan gesynchroniseerd worden naar de Bix en u kunt uw bestanden eenvoudig bereiken via uw mobiele telefoon of via een webbrowser.