Hoe stel ik een e-mailaccount in Outlook?

Als u een e-mailaccount wilt instellen in bijv. Outlook, dient u de gebruikersnaam, het wachtwoord, de IMAP- en SMTP-server in te stellen.

Gebruikers- en Accountnaam: zijn dezelfde als het complete e-mailadres dat u hebt ingesteld in het Configuratiescherm.

Wachtwoord: is dat wachtwoord dat u hebt geselecteerd voor de account, toen u dit instelde in het Configuratiescherm.

IMAP-server: imap.one.com

SMTP-server: send.one.com

Als u een stapsgewijze uitleg wilt hoe u een Outlook 2013 kunt instellen en andere e-mailprogramma's dan vindt u meer e-mail handleidingen op onze ondersteuningspagina.

Handleidingen voor E-mailinstellingen:
Microsoft Outlook 2013 instellen
Microsoft Outlook 2010 instellen
Microsoft Outlook 2007 instellen
Microsoft Outlook 2003 instellen
Microsoft Outlook 2011 voor Mac instellen
Outlook Express instellen
Thunderbird instellen
Opera Mail instellen
Mail OS X instellen
Windows Mail instellen
Windows Live Mail instellen
Windows Live Mail 2011 instellen
Windows Phone Instellen
Nokia/Symbian OS Mobiele Telefoons Instellen
E-mail instellen op iPhone/iPad/iOS
Android Mobiele Telefoons Instellen
Een Mobiele Telefoon Instellen