Hoe kan ik albums uit de Galerij insluiten?

Om een album van uw One.com Galerij in te sluiten in een pagina op uw website, kunt u de volgende stappen volgen:

1. Ga naar de Galerij en open het album dat u wilt insluiten.
  2. Zorg ervoor dat insluiten ingeschakeld is voor het album:

- Log in op uw Galerij.
    - Klik op Album bewerken.
    - Selecteer de optie Delen mogelijk maken.
    - Klik op Opslaan.

3. Klik op Album delen in de rechterbovenhoek en kopieer de insluitcode.
  4. Nadat u de insluitcode heeft gekopieerd opent u Web Editor via uw Configuratiescherm.
  5. Selecteer het Code component, deze staat onder Componenten in het linkermenu en sleep het naar de plek waar u het album wilt weergeven.
  6. Selecteer in de eigenschappen het codecomponent, onder Positie, Normaal.
  7. In het Code veld, plakt u de insluitcode.
  8. Klik op Opslaan en dan op Publiceren om het album zichtbaar te maken op uw website.

Uw album is nu ingesloten op uw Web Editor pagina.