Hoe maak ik verbinding met mijn webruimte via SSH?

U heeft een SSH-client nodig op uw computer.

• Op Mac kunt u gebruik maken van de Terminal die standaard aanwezig is.
  • Op Windows computers kunt u een externe applicatie zoals PuTTY installeren.

Gebruik de volgende info als verbinding maakt met SSH:

Host: ssh.example.com
Gebruikersnaam: example.com
Wachtwoord: degene die u gekozen heeft voor SSH in uw Configuratiescherm
Poort:

Vervang example.com wel met uw eigen domein.

Verbinding maken met uw webruimte met een SSH-client:

1. Open uw SSH-client
  2. Type ssh example.com@ssh.example.com
    (vervang example.com met uw eigen domein)
  3. Als dit de eerste keer is dat u verbinding maakt, bevestig dan de host door op yes te klikken
  4. Vul uw wachtwoord in. Houd er wel rekening mee dat u geen tekens of cursor ziet bewegen. Dit is de standaard beveiligingsfunctie voor terminals.
  5. Druk op Enter

Alles is nu gereed voor u om commando's in te typen.

Hoe activeer ik SSH voor mijn webruimte?
Welke functies zijn beschikbaar voor SSH?