Hoe maak ik verbinding met SFTP via FileZilla?

Voor u begint, dient u SSH toegang aan te zetten op uw configuratiescherm.

1. Open FileZilla
  2. Voer de hostnaam in bij Host, in de Snelverbinden balk bovenaan uw scherm.

(sftp.example.com - let op dat u sftp invoert, om veilig verbinding te maken via SFTP)

3. Voer uw gebruikersnaam in

(example.com - gebruik kleine letters, zonder ''www.'')

4. Voer uw wachtwoord in

(Het wachtwoord dat u gekozen heeft voor SSH in het Configuratiescherm)

5. Voer het poortnummer in.

(poort 22 voor SFTP)

6. Klik op Snelverbinden of klik op Enter om verbinding te maken met de server.
  7. Klik op OK wanneer u een melding krijgt over een onbekende host sleutel.

Vergeet niet example.com te vervangen met uw eigen domein.