Hoe maak ik verbinding met SFTP via Cyberduck?

Voor u begint, moet u eerst SSH toegang aanzetten in het Configuratiescherm.

1. Open Cyberduck
  2. Klik op Open Verbinding
  3. Selecteer SFTP (SSH File Transfer Protocol) in het dropdownmenu
  4. Vul het serveradres in bij Server.

(sftp.example.com) - Let op dat u sftp invoert, om veilig verbinding te maken via SFTP.

5. Voer het poortnummer in.

(poort 22 voor SFTP)

6. Let op dat Anonymous Login niet is geselecteerd.
  7. Voer uw wachtwoord in

example.com - gebruik kleine letters en zonder ''www.'')

8. Voer uw wachtwoord in

(Het wachtwoord dat u gekozen heeft voor SSH in het Configuratiescherm)

9. Klik op Connect om verbinding te maken met de server.
  10. Klik op Allow wanneer u een melding krijgt over een onbekende host sleutel.

Vergeet niet example.com te vervangen met uw domein.