Hoe maak ik een nieuwe login aan?

Wij hebben een nieuw loginsysteem, waar in plaats van uw domeinnaam u nu een e-mailadres als gebruikersnaam heeft.

Maak een nieuwe login aan

1. Ga naar deze pagina:

https://www.one.com/admin/adminuser-send-create-email.do

2. Voer uw e-mailcontactadres in.
    Dit is het e-mailadres dat voor dit abonnement geregistreerd staat, dus waar u o.a. uw wachtwoord en onze facturen op ontvangt.
  3. Klik op Volgende
  4. U ontvangt nu een e-mail op het e-mailcontactadres met daarin een link waarmee een nieuw wachtwoord kunt instellen

Bent u vergeten wat het e-mailcontactadres is, maar u weet u nog wel het "oude" wachtwoord?

Als u het "oude" wachtwoord voor het Configuratiescherm nog weet, maar bent vergeten welk e-mailadres uw e-mailcontactadres is - dan kunt u met uw domeinnaam en "oude" wachtwoord het e-mailadres aanpassen.

1. Ga naar deze pagina:

E-mailcontactadres vergeten

2. Voer uw domeinnaam en wachtwoord in
  3. Klik op Volgende
  4. Het e-mailcontactadres wordt nu weergegeven.

Als u het e-mailadres wilt aanpassen, geef dan een nieuw adres in en klik opE-mailadres wijzigen

Bent u uw wachtwoord vergeten en heeft u geen toegang tot het e-mailcontactadres?

Als u geen toegang heeft tot het e-mailcontactadres en ook uw "oude" wachtwoord voor het Configuratiescherm bent vergeten,
- kunnen wij het e-mailcontactadres voor u wijzigen aan de hand van een schriftelijk verzoek.

1. U kunt daarvoor onderstaand formulier invullen:

Formulier om contactgegevens aan te passen

2. U kunt het formulier plus de benodigde documenten e-mailen aan sales@nl.one.com of per post of fax sturen.
  3. Wij zullen uw verzoek zo snel mogelijk behandelen, dit kan een paar dagen duren.
  4. U ontvangt een bevestiging per e-mail.
Let op:
Elk formulier wordt handmatig verwerkt, dus het kan even duren voordat uw verzoek behandeld is. Als u nog vragen heeft naar aanleiding van het formulier, bent u altijd welkom contact met onze support op te nemen.

Als u al een nieuwe login heeft aangemaakt
Als u meer dan één login voor uw account(s) nodig heeft
Hoe maak ik een gastgebruiker aan?