Hoe maak ik een back-up van mijn database?

Volg deze stappen om een back-up te maken van uw database:

1. Ga naar phpMyAdmin in het Configuratiescherm van uw domein.
  2. Klik Databases in het menu
  3. Klik op de naam van de database die u wilt exporteren, bijv. example_com.
  4. Klik op Export.
  5. Selecteer Custom - display all possible options.
  6. Selecteer de tabellen die u wilt exporteren.
  7. Scroll naar beneden en vink het vakje Add DROP TABLE / VIEW / PROCEDURE / FUNCTION / EVENT statement aan bij Object Creation options.
  8. Klik op Go.

De geƫxporteerde tabellen zijn nu opgeslagen in een bestand genaamd example_com.sql dat u kunt importeren in een andere database.