Hoe log ik in via SFTP?

Uw SFTP-programma vraagt naar een host (host name), gebruikersnaam, wachtwoord en poort.

Voor u begint, moet u eerst SSH toegang aanzetten in het Configuratiescherm.

Server / Host: sftp.example.com (vervang voorbeeld.com met uw domein)

Gebruikersnaam: Uw eigen domein (bijv. example.com) (kleine letters en zonder www.)

Wachtwoord: het wachtwoord dat u gekozen heeft voor SSH in uw Configuratiescherm

Poort: 22

U vindt uw webruimte in de publieke map genaamd /www en uw privemap op /home/example.com - vervang example.com door uw eigen domeinnaam.

Hoe activeer ik SSH voor mijn webruimte?
Hoe maak ik verbinding met een SFTP-server met FileZilla
Hoe maak ik verbinding met een SFTP-server met Cyberduck?