Hoe log ik in met behulp van FTP?

Uw FTP-client vraagt u om een host (hostnaam), gebruikersnaam en wachtwoord. Host- en gebruikersnaam staan vermeld in de codebrief die u hebt ontvangen.

Server / Host: ftp.voorbeeld.nl (vervang voorbeeld.nl met uw eigen domeinnaam)

Gebruikersnaam: Uw eigen domein (bijv. voorbeeld.nl) (kleine letters en zonder www. ervoor)

Wachtwoord: weergegeven in de codebrief, als u gekozen heeft deze niet te verbergen. Wachtwoord vergeten?

Poort: 21
Hoe krijg ik een FTP-client?
One.com File Manager gebruiken