Hoe krijg ik toegang tot Bix via WebDAV?

WebDAV geeft toegang tot Bix via apps van derden die WebDAV ondersteunen. U kunt bijvoorbeeld Cyberduck gebruiken dat u gratis kunt downloaden op http://cyberduck.ch/, maar u kunt zelfs uw eigen apps maken om toegang te krijgen tot uw gegevens op de manier zoals u dat wilt. Operatieve systemen als Windows, Mac OS X en Linux hebben ingebouwde ondersteuning voor WebDAV.

WebDAV (Web-based Distributed Authoring & Versioning) is een protocol op het internet dat een uitbreiding is van het protocol Hypertext Transfer Protocol (HTTP) en dat het mogelijk maakt om documenten die online zijn opgeslagen te bewerken en te beheren.

Voor PC:

Via WebDAV toegang tot Bix op uw PC middels uw browser of een applicatie van derden.
Hoe krijg ik toegang tot Bix met WebDAV op mijn PC?

Voor Mac:

Via WebDAV toegang tot Bix op uw Mac middels Mac Finder, uw browser of een applicatie van derden.
Toegang krijgen tot Bix via WebDAV op mijn Mac?

Met apps van derden:

Zoals eerder vermeld kunnen applicaties als Cyberduck worden gebruikt om toegang te krijgen tot uw drive met behulp van WebDAV. De Cyberduck applicatie voor zowel Windows als Mac kan worden gedownload ophttp://cyberduck.ch/

Met hardware:

U kunt routers kopen waarbij ondersteuning voor WebDAV is ingebouwd en waarmee u verbinding kunt maken met uw drive.

TIP: de naam van de drive kan geen speciale tekens, punten ".", spaties of hoofdletters bevatten wanneer u toegang wilt krijgen tot Bix met WebDAV.