Hoe verhuis ik mijn .dk domein naar One.com?

1. Voer uw domeinnaam in het zoekveld in

Om een .dk domein naar ons te verhuizen moet u om te beginngen de domeinnaam invoeren in de zoekbalk op de voorpagina en vervolgens op "Search" klikken. Klik daarna op "Ja, dit is mijn domein" en volg de procedure.

2. Keur de domeinoverdracht goed

Wanneer u de gehele procedure heeft doorlopen ontvangt u een orderbevestiging via e-mail. Wanneer u gekozen heeft voor betaling via bankoverschrijving vindt u twee links in deze e-mail: een link naar de factuur en een link naar het domeinformulier. Het domeinformulier moet ondertekend aan ons geretourneerd worden (sales@nl.one.com).

Zodra het formulier door ons is ontvangen maken wij uw webruimte aan en sturen wij u de inloggegevens via e-mail. Daarnaast zullen wij ook de verhuizing van uw domein aanvragen bij DK-Hostmaster. Om de verhuizing te voltooien moet u deze bevestigen bij DK-Hostmaster middels de e-mail die zij sturen naar de eigenaar van de domeinnaam.

3. Creƫer al uw e-mailaccounts en upload uw website

Zodra u uw wachtwoord heeft gekozen kunt u inloggen op het configuratiescherm van uw domein en uw e-mailadressen aanmaken op onze server. De e-mailadressen worden niet meeverhuisd met het domein en moeten dus opnieuw worden aangemaakt. Pas nadat het domein verhuisd is kunt u ook de website uploaden naar onze server.

Wanneer u met credit card betaalt wordt de verhuizing automatisch gestart, en hoeft u dus geen ondertekend domeinformulier aan ons te retourneren.

4. Zeg uw oude webhostingabonnement op

Vergeet niet uw abonnement op te zeggen bij uw huidige provider.