Hoe kan ik het wachtwoord van mijn e-mail wijzigen?

Het wachtwoord voor uw e-mailaccount of uw webmail kan alleen worden gewijzigd in het Configuratiescherm. Om veiligheidsredenen is het wachtwoord gecodeerd en kan het alleen aangepast worden door de eigenaar van de webruimte.

We kunnen u het e-mailwachtwoord niet per e-mail verzenden.

1. Log in bij uw Configuratiescherm op www.one.com.
  2. Klik op E-mailbeheer.
  3. De bestaande e-mailadressen van uw domein zijn vermeld onder Accounts.
    Klik op Bewerken achter het e-mailadres, waarvan u het wachtwoord wilt wijzigen.
  4. Voer het nieuwe wachtwoord twee keer in, en klik op Opslaan.
Let op, het kan tot 5 minuten duren voordat de wijzigingen worden doorgevoerd.
Bent u uw wachtwoord voor het Configuratiescherm vergeten?