Hoe kan ik het wachtwoord van mijn e-mail wijzigen?

Het wachtwoord voor uw e-mailaccount of uw webmail kan worden gewijzigd in het Configuratiescherm.

We kunnen u het e-mailwachtwoord niet per e-mail verzenden.

1. Log in bij uw Configuratiescherm op www.one.com.
  2. Klik op E-mailbeheer.
  3. De bestaande e-mailadressen van uw domein zijn vermeld onder Accounts.
    Klik op Bewerken achter het e-mailadres, waarvan u het wachtwoord wilt wijzigen.
  4. Voer het nieuwe wachtwoord twee keer in, en klik op Opslaan.
Let op, het kan tot 5 minuten duren voordat de wijzigingen worden doorgevoerd.
Bent u uw wachtwoord voor het Configuratiescherm vergeten?