Hoe kan ik de virusfilter configureren?

Zo stelt u de filter voor uw e-mailaccount in:

1. Log in op uw Configuratiescherm via www.one.com.
  2. Klik op Virus- en spamfilter
  3. Lokaliseer het account waarvoor u de filter wilt instellen.
  4. Schuif de schakelaar naar rechts. Het filter wordt geactiveerd en de schakelaar verandert van kleur naar groen.

De filter kan in- of uitgeschakeld worden. Virussen vormen een steeds grotere bedreiging. Wij raden al onze gebruikers aan het virusfilter altijd ingeschakeld te houden.

Let op: Voor het aanpassen van de filter moet er een e-mailaccount zijn.
Virus- en spamfilter configureren
Hoe stel ik een e-mailaccount in?