Hoe kan ik de spamfilter configureren?

Onze spamfilter maakt gebruik van een strafpuntensysteem. Als u de spamfilter inschakelt, krijgen al uw mails punten afhankelijk van in hoeverre ze lijken op spammail. Mails die veel punten krijgen, zijn waarschijnlijk spammails.

Als een e-mail meer punten krijgt dan het waarschuwingsniveau, wordt bij het bericht [SPAMWAARSCHUWING] toegevoegd in de onderwerpregel. Als een e-mail meer punten krijgt dan het verwijderniveau, wordt de mail verwijderd.

Wij bevelen u aan om de volgende waarden voor spamfilters in te stellen:
Waarschuwingsniveau 6
Verwijderingsniveau 8

Als het waarschuwings- en verwijderingsniveau beide dezelfde waarde krijgen of als het verwijderingsniveau een lagere waarde heeft dan het waarschuwingsniveau, worden geen waarschuwingen gegeven omdat de betreffende e-mails worden verwijderd.

Zo stelt u de spamfilter in voor uw e-mailaccount:

1. Log in op uw Configuratiescherm via www.one.com.
  2. Klik op Virus- en spamfilter
  3. Klik op Bewerken bij het account waar u de filter aan wilt toevoegen.
  4. Selecteer AAN onder Spamfilter.
  5. Stel de niveaus in.
Virus- en spamfilter configureren.