Hoe gebruik ik Google Web Fonts in de Web Editor?

Met Google Web Fonts kunt u kiezen voor meer dan 500 verschillende lettertypen, die uw site een unieke uitstraling zullen geven.
  1. Selecteer de tekst waarvan u het lettertype wilt wijzigen.
  2. Klik op de plus (+)-knop, naast de naam van het huidige lettertype, in Eigenschappen links van uw werkruimte.
  3. Selecteer het lettertype dat u wilt gebruiken in het vervolgmenu. Een voorbeeld van het lettertype wordt getoond in het dialoogvenster.
  4. Klik op de knop Lettertype toevoegen.

Het lettertype is nu toegevoegd aan de geselecteerde tekst in uw werkruimte.