Hoe deel ik Bix met anderen?

In Bix kunt u bestanden delen door een link aan te maken op uw computer die u via de browser of een van de apps voor mobiele apparaten kunt delen. Kies de optie die het best bij u past en stel de geldigheid in voor de link die u wilt delen. Door de geldigheid van een link aan te passen, geeft u aan hoe lang de link geldig en beschikbaar zal zijn voor anderen. Enkel degenen met wie u de link deelt zullen toegang krijgen tot uw bestanden.

Hoe kan ik een map op mijn computer delen?

1. Klik met de rechtermuisknop op de gesynchroniseerde map op uw computer.
    Selecteer Bix en klik op Share as link.
  2. Stel in hoe lang het bestand beschikbaar dient te zijn voor anderen.
  3. Klik op Create.
  4. Er zijn twee manieren om de link te delen die u net heeft aangemaakt:

Copy - Selecteer dit alternatief om de link te kopiëren en deze manueel te delen met anderen.
    E-mail - Selecteer dit alternatief om een dialoogvenster te openen waarin u de ontvanger, het onderwerp en de tekst plaatst.

5. Klik daarna op Send.

De gedeelde link verwijderen of hernoemen zal ervoor zorgen dat de link niet langer toegankelijk is. De geldigheidstijd is de periode waarin de link gebruikt kan worden om het bestand te bekijken. Het gedeelde bestand wordt geladen vanaf de Bix server.

Hoe deel ik een bestand via mijn webbrowser?

1. Log in op de File Manager door Bix functie te selecteren op www.one.com.
  2. File Manager geeft u een overzicht van uw bestanden en mappen. U selecteert dan het gewenste bestand of de gewenste map en klikt op Share with others in het menu aan de rechterkant.
  3. Een dialoogvenster zal verschijnen met een link naar het bestand dat u gekozen heeft. Kopieer deze link en geef die aan degene met wie u het bestand wilt delen.

U kunt de geldigheid van de link bepalen via het bovenvermelde dialoogvenster. Het bestand zelf wordt geladen vanaf de Bix server. Het bestand verwijderen of hernoemen zal ervoor zorgen dat de link onbruikbaar wordt.

Hoe kan ik een bestand delen op mijn mobiele apparaat?

U kunt een bestand delen door een link aan te maken naar het bestand die u dan kunt mailen naar anderen of die u kunt kopiëren en plakken in chatberichten, sms'jes of één van uw andere favoriete applicaties op uw iPhone, iPad of Android telefoon.

Bestanden delen op een iPhone:

1. Ga naar het tabblad All Files/Favorites.
  2. Bekijk het bestand dat u wilt delen door op het bestand te tikken.
  3. Tik op het i-icoon in de rechterbovenhoek van de pagina.
  4. Tik op de knop Share.
  5. Tik op de E-mail knop of selecteer Copy to Clipboard om de link in een andere app te plakken.
  6. Geef het e-mailadres van de ontvanger in.
  7. Tik Done aan.

Bestanden delen op een iPad:

1. Ga naar het tabblad All Files/Favorites.
  2. Bekijk het bestand dat u wilt delen door op het bestand te tikken.
  3. Tik op het Action-icoon in de rechterbovenhoek van de pagina.
  4. Tik op de knop Share.
  5. Tik op de knop Email of selecteer Copy to Clipboard om de link in een andere app te plakken.
  6. Geef het e-mailadres van de ontvanger in.
  7. Tik Done aan.

Bestanden delen op een Android:

1. Ga naar het tabblad All Files/Favorites.
  2. Tik op het bestand dat u wilt delen.
  3. Tik op de knop Share.
  4. Tik op de knop Email of selecteer Copy to Clipboard om de link in een andere app te plakken.
  5. Geef het e-mailadres van de ontvanger in.
  6. Tik Done aan.