Hoe bescherm ik mijn wachtwoord?

Uw wachtwoord is strikt persoonlijk en u moet dit nooit met iemand delen, ook niet met mensen die u goed kent. Het is een goed idee om uw wachtwoord regelmatig te veranderen.
Als u een e-mail ontvangt waarin om uw wachtwoord gevraagd wordt moet u hier nooit op antwoorden en ook nooit op een link in de e-mail klikken. Meestal zijn dit soort e-mails zogenoemde phishing mails, waarmee men op onrechtmatige wijze uw inloggegevens probeert te achterhalen met de bedoeling om zonder uw medeweten toegang te krijgen tot uw account. U kunt altijd contact opnemen met One.com als u een verdachte e-mail heeft ontvangen en u niet weet wat u hiermee moet doen.
One.com zal nooit om uw wachtwoord vragen, niet voor uw webruimte, noch voor uw e-mailadres. Mocht One.com uw logingegevens nodig hebben voor het oplossen van problemen dan zal dit altijd gebeuren in direct overleg met u.