Hoe beheer ik SSL voor mijn website?

SSL verbetert de veiligheid op uw website door het dataverkeer tussen uw website en de bezoekers te encoderen. Voor veel online diensten is SSL reeds een vereiste. Bezoekers van uw site stellen het op prijs als zij zien dat deze beveiligd is met SSL, zichtbaar door het "https" in de adresbalk van uw browser.

Om SSL voor uw website te activeren:

1. Log in op uw Configuratiescherm
  2. Klik op SSL
  3. Selecteer Aan
  4. Klik op Opslaan

Wanneer u SSL voor het eerst inschakelt, duurt het minimaal 90 minuten voordat het certificaat is geïnstalleerd en werkzaam is.

Wij gebruiken SNI (Server Name Indication), waarmee meerdere websites op eenzelfde IP-adres kunnen staan.

Let op:
SNI wordt niet ondersteund in Internet Explorer op Windows XP. Dit betekent dat SSL niet werkt voor bezoekers van uw site die Internet Explorer gebruiken op Windows XP.

SNI werkt op Chrome 6+, Opera 8+ en Firefox 2.0+ op Windows XP.